TRIK DIJETA: Za 5 dana nestaju 3 kilograma!

Davor Puklavec/PIXSELL

Za pet dana ovom dijetom možete izgubiti i do tri kilograma, no pripazite jer se tako brzo izgubljeni kilogrami mogu brzo i vratiti. Ako ste u potrazi za nekom dijetom koja vas neće mnogo izmučiti, a brzo će vas riješiti masnih naslaga, ovo bi mogao biti vaš izbor.

 Naime, čaša ovog pripravka dnevno na prazan želudac kroz pet dana pomoći će vam da smršavite i do tri kilograma. Dijetu možete ponovito, ali tek nakon pauze.

Mnogi ovu dijetu hvale i kao izvrstan način za rješavanjem suvišne vode iz tijela, reguliranja probave te oslobađanja nadutosti. Sastojci: 1 struk peršina 1 limun 1 čaša vode

Priprema:


Peršin sitno narežite ili usitnite u blenderu, a limun iscijedite pa njegov sok stavite u čašu vode i pijte svakoga jutra na prazan želudac pet dana, a nakon toga napraviti pauzu od deset dana. Sok će vam pomoći kod sagorijevanja kalorija, a tijelo će istovremeno hidratizirati i opskrbljivati vitaminima i mineralima. Peršin je i izvrstan diuretik i poboljšava probavu. Za pet dana možete izgubiti i do tri kilograma, no pripazite jer se tako brzo izgubljeni kilogrami mogu brzo i vratiti.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives