10 RANIH SIMPTOMA KOJI POTVRDJUJU TRUDNOĆU PRIJE NEGO STE PROPUSTILI PERIOD!jeste li umorni od čekanja za test trudnoće najaviti dolazak svog snop od radosti? Jeste li umorni od pokušaja sa svojim partnerom i ponovno bez znakova da potvrdi trudnoću? Ne brini. Postoji mnogo znakova koji mogu potvrditi svoju trudnoću, čak i prije nego što se test trudnoće ili propustiti svoje periode. Pogledajte ih: Preporučena Story: Da li je i ne spavati tijekom trudnoće1. Hormonalne promjene početi utjecati na svoje tijelo.

Vaše tijelo će imati varirajući razine estrogena i progesterona hormone. razina progesterona povećava which’ll smanjiti menstrualnog krvarenja. Ako vam se dogoditi da se primijetiti ovaj simptom, to znači postojanje embrija.

2. Povraćanje je jedan od najvažnijih simptoma trudnoće

Sada nekoliko žena bi ga pogrešno protumačiti kao znak trovanja hranom i probavne smetnje. U stvari, neki bi mogli pomisliti da je to bilo uzrokovano zbog jutarnje mučnine. No, postoji mogućnost da ste trudni i vaši hormoni razinama usporavaju probavu.


3. Mliječna bijeli iscjedak

Vaš v @ Gina može nabubri i tu bi moglo biti mliječno bijeli iscjedak.

4. Veliki i osjetljivost dojki

Vaše grudi možda rasti zbog razine hormona i može osjećati ponudu. Ako vaše grudi osjećam nadmetanje s laganim dodirom, to znači da postoji povećanje u nježnosti.

5. Grčevi u prsni područja

Grčevi u prsni područja nisu isti kao i grčeve tijekom razdoblja.

6. Učestalo mokrenje

Povećanje veličine uterusa uzrokuje mokraćnog mjehura raste male veličine što dovodi do čestih posjeta WC.

7. Umor i umor

Zbog promjenjive hormona, možda vam dosadi i umoran lako.

8. Zatvor

Neke žene pate od zatvora tijekom trudnoće.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives