6 načina da uklonite neugodan miris vaše intime



Vaginalni miris je zdravstveni problem koji utječe na mnoge žene. To je i neugodno , a to može ozbiljno ugroziti žensko samopouzdanje. To obično rezultira iz kvasac infekcije, iako je često uzrok može biti nešto drugo.
Ne treba ni spominjati, koliko zdrava intima je bitna za vaše cjelokupno zdravlje, zdrava poroda i zdravih brakova. Također, svatko tko je prošao kroz to će se znati da je miris može ozbiljno utjecati na vaš intimni život, a da ne spominjem svoj odnos sa svojim partnerom.



Jak miris obično je povezan s drugim simptoma, kao što su svrbež, žarenje ili iritacije. Iscjedak također prati miris većinu vremena.

Prirodna medicina nudi puno u odnosu na liječenju ovog zdravstvenih problema. Čitajte dalje i saznajte najučinkovitije načine kako bi se uklonili miris, naravno.

Top načina kako da biste dobili osloboditi od vaginalni miris

Miris najistaknutiji odmah nakon odnosa. Također varira tijekom menstrualnog ciklusa, a može se pojačati normalnom znojenje. I dok će većina žena posegnuti za ispiranje ili pomoću dezodoranse, to je daleko od preporučuje jer ovi proizvodi su natovaren s kemikalijama i mogu samo povećati iritaciju i druge simptome.

Sljedeći prirodni lijekovi mogu biti vrlo koristan za liječenje miris.

1. jabučnog octa

Jabučni ocat ima jako antibakterijsko i antiseptičko svojstva koja može učinkovito ukloniti miris. Možete koristiti ovu zajedničku kuhinju sastojak na dva načina – možete ili uzeti kadu s njim i eliminirati toksine i bakterije koje uzrokuju miris prilikom vraćanja kiselog okruženja vaginalne flore, ili možete popiti čašu vode pomiješanu s jednim ili dvije žlice jabučnog octa na redovnoj dnevnoj bazi.

2. sode bikarbone

Soda bikarbona je najkorisnije prirodni lijek za obnovu pH ravnotežu u tijelu. Kada vaš unutarnji razina pH u ravnoteži, vaš miris će se smanjiti.

Jednostavno dodajte pola šaljice sode bikarbone na svoju kupku i potopiti za oko 15-20 minuta. Suhi svoje tijelo temeljito prije nego uzimajući odjeveni kao što ne želite vlaga sjediti u bilo nabora ili području prepona vašeg tijela.

3. probiotici

Probiotici su zadivljujući ne samo zato da mogu zadržati svoj želudac zdrav, ali oni također mogu učiniti čuda za miris. Vi ste mnogo u mogućnosti ovdje, uključujući , kimchi, kiseli kupus, jogurt i kefir. Probiotički jogurt, na primjer, je bogat lactobacillus bakterija, što je izuzetno učinkovit u borbi protiv candida infekciju, čest uzrok miris. Također se vraća vaginalni pH ravnotežu, čime se eliminira miris.

4. bijelog octa i morske soli

Bijeli ocat je vrlo učinkovit u što se razbije miris proteine, tako neutralizirajući miris. Bijeli ocat kupka može pomoći eliminirati ne samo miris, ali i vratiti pH ravnotežu.

Jednostavno dodajte pola šalice bijelog octa i pola šalice morske soli u mlakoj kadu vode nekoliko puta tjedno i vidjeti razliku.

5. češnjak

Češnjak je široko priznat po svojim antimikrobnim i antifungalna svojstva. Zapravo, to je moćan prirodni antibiotik koji mogu učinkovito liječiti infekcije, uključujući miris.

Jednostavno su češnjak, sirovi ili kuhani, na dnevnoj bazi, u prehranu. Možete ga koristiti u obliku kapsula, dostupan u trgovinama zdrave hrane, ili možete pojesti jednu ili dvije sirovi češnjak klinčić na prazan želudac s čašom tople vode.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives