Vitamin koji liječi upalu pluća za samo 3 sata!



Ovaj vitamin je posljednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, ali nažalost ne dovoljno.



Virus koji je uzročnik upale pluća može da prouzrokuje i nakupljanje tečnosti u plućima što u većini slučajeva dovodi do smrti.

Nažalost, u slučaju virusne infekcije antibiotici ne pomažu, a oslabljeni imuni sistem i zaustavljen limfni sistem je osnova za pretežno stvaranje bronhitisa koji kao i većina drugih bolesti, zahtijeva ogromnu brigu u liječenju..

Do sada se pokazalo da vakcine protiv gripa oslabljuju imuni sistem i sadrže nevjerovatno velike količine toksičnih sastojaka kao što su živa, aluminijum i formaldehidi. Ovi neželjeni metali i hemikalije uzrokuju neurološke probleme i ponekad probleme sa reproduktivnim sistemom.

Tokom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentovao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izliječe preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

Ovaj vitamin je posljednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, ali nažalost ne dovoljno. Antioksidans može da ojača imuni sistem, pomogne detoksikaciju jetre, pojača kognitivne funkcije i zaštiti tijelo protiv stranih napadača. Takođe je poznat kao lijek za uobičajenu prehladu, skorbut, astmu, giht, koštano-mišićne povrede, visok krvni pritisak i sezonske alergije.

Usred borbe protiv upale pluća, vitamin C može da učini čuda u podršci naše prirodne sposobnosti za odbranu bez oštećenja crijevne flore. Smanjivanje sadržaja prirodne tjelesne mikro flore zbog uništavanja virusa može da stvori dugoročne neravnoteže.

Nakon intervjua dr. Andrjua Saula, dobijeno je još informacija o snazi vitamina C. Ovaj doktor je iznio podatak da je za samo 3 sata izliječio sebe od upale pluća. U videu možete da vidite i koja adekvatna doza vitamina C je pomogla djetetu da se u potpunosti prirodno oporavi od ozbiljne respiratorne bolesti.


Vitamin C je esencijalan za tijelesno zdravlje i regeneraciju. Možete da ga pronađete u svježem voću, povrću, lisnatom povrću, mahunarkama, nekim vrstama proklijalih žitarica i algama.

izvor:kurir.rs/haber.ba

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives