U 63-oj godini je izgubila 102 kg i to prateći OVA 4 JEDNOSTAVNA KORAKA!



Prije 4 godine, Diane Naylor je dala ostavku, preselila iz Fresna u Oakhurst, Kalifornija. Došavši u novo mjesto započela je sjajne vježbe s ciljem da izgubi na težini.

Međutim, postojao je samo jedan problem:Zbog prekomjerne težine nije željela ići na otvoreno.

U ovom članku, ona opisuje strategiju koja nudi smjernice za ljude u sličnim okolnostima: Počnite sada “Ne čekajte”, upozorila je Naylor. “Kada si mlađi, jednostavnije je.

Počela sam sa 59, što dokazuje da to svako može ostvariti. Zašto početi pola godine od sada? Početak je u ovom trenutku! ” Poboljšajte vaš životni stil Naylor je počela da hoda na pješačkoj stazi uz cestu.

 U početku, je bilo teško, ali je zbog toga izgubila 20 kilograma (zbog hodanja i svježeg programa dijete). Danas, ona šeta 2 km i obavlja ciklus vožnje 20-30 kilometara sa nećakom. Uložite napor da jedete nešto novo “Naučila sam kako tačno da jedem morske plodove.

Nisam prije brinula o tome, ali sam postepeno naučila.” Drži se zacrtanog Držite se plana, i stalno ćete gubiti na težini. “To bi moglo trajati šest ili možda osam nedelja, ali sve vrijeme, ćete vidjeti rezultate”, opisala je i naglasila važnost da ne odustajete!  (kreativan.info)


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives