SVI VAŠI KOŽNI PROBLEMI ĆE NESTATI ako lišće OVOG voća zalijete pivom i skuhate!!

lisce-visnje

Ne trebaju vam više mnogobrojne kreme za blistavu i glatku kožu, od sada koristite ovaj napitak. Jeste li znali da su višnje bogate vitaminima A, C, E i folnom kiselinom, magnezijem, željezom i vlaknima? I da, smijete ih konzumirati u neograničenim količinama.

Osim toga ako napravite čaj od peteljki i lišća višnje riješit ćete se pijeska iz mokraćnih kanala. Također ćete se riješiti celulita, impotencije, bubrežnih bolesti i kroničnog kašlja. Lišće višnje pomaže kod peruti i otečenih kapaka, kao i kod gubitka kilograma.

No, jeste li znali da je lišće višnje u kombinaciji sa pivom odličan eliksir za tijelo? Ovaj napitak se preporuča kako bi smanjili upale, zaštitili svoj živčani sustav. Ujedno, pomaže u prevenciji raka, liječenja tegoba menopauze i nesanice. Recept:


Stavite u zdjelu jednu žlicu usitnjenog osušenog lišća višnje i jednu žlicu osušenih cvjetova gospine trave. Sve prelijte s tri čaše vrućeg piva. Smjesu zagrijte do ključanja i kuhajte 30 do 40 minuta na blagoj vatri. Ohlađeni čaj procijedite kroz gazu. Konzumacija: Pijte po dvije žlice ovog čaja tri puta dnevno poslije jela. Posljednju šalicu čaja pijte pred spavanje. Ovaj čaj možete konzumirati dva mjeseca.

 Izvor: narodnamedicina


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives