Sa DVA sastojka uspela se rešiti BORA I OPUŠTENE KOŽE! Neverovatno, uverite se i sami



Ona je postigla nešto u šta drugi vjeruju da je nemoguće! Kako starimo, naša koža gubi svoju elastičnost, ali na svu sreću postoje dva sastojka koja se mogu izboriti sa borama i opuštenom kožom.

Ovaj recept za zatezanje kože koji daje koži mlađi izgled i čini da izgledate mlađe barem 10 godina! Važnost ovih sastojaka: Krastavci Krastavci zbog svojih sastojaka regenerišu kožu na poptuno prirodan način. Antioksidansi, kao vitamin C i K uništavaju slobodne radikale koji zapravo uzrokuju bore. Jedan od najvažnijih sastojaka u krastavcima koji se bori protiv bora je silicijum dioksid.

Poznato je da se krastavci koriste u kozmetičkoj industriji godinama unazad. Bjelance Jaja imaju mnoge prednosti, jedna od njih je sposobnost zatezanja kože. Priprema: Presjeći krastavac na dva dijela, i oguliti jednu polovinu. Isjeći oguljeni krastavac na manje dijelove. Staviti u blender i izmiksati. Dodati bjelance i izmješati tako sve zajedno. Koristite ovu masku jednom ili dva puta sedmično za optimalne rezultate. A pored korištenja ove maske ne zaboravite da unosite dovoljne količine vode koja je isto tako veoma važna za kožu i izgled.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives