Ne zloupotrebljavati! Samo jedna čaša OVOG ujutro eliminisat će masnoće iz tijela!

mrsanje


Doručak je najvažniji obrok koji ne bismo trebali preskakati. Preskakanje doručka može odvesti i do debljanja, ali i do bolesti.

Mnogi stručnjaci preporučuju ovaj doručak koji ćemo vam navesti u ovom članku. Pun je vitamina i minerala koji su bitni za naše zdravlje, izgled kose, notkiju, kože.

Ovaj doručak ima mnoga ljekovita svojstva i oslobađa toksine iz našeg organizma, pomaže pri liječenju problema sa crijevima i zatvorom, daje potrebnu energiju, a čak pomaže i gubitku kilograma. Ovaj recept je vrlo jednostavan i potrebno vam je samo nekoliko sastojaka za njegovu pripremu.

Sastojci 300 ml kefira 2 kašike zobene kaše 1 kašika samljevenog lana(lan ima bolje dejstvo, ako ga sameljete) 1 kašika kakaa 5-7 suhih šljiva

Priprema Pobrinite se da ovaj doručak pripremate naveče, a ujutru konzumirate. Oko 100 ml vrele vode prelijte preko suhih šljiva i ostavite da stoje 5-10 minuta.

U isto vrijeme stavite kakao, zobenu kašu i lan u zdjelu, dodajte kefir i dobro promiješajte. Suhe šljive nasjeckajte i napravite pire od njih. Zatim ih dodajte smjesi sa kefirom i stavite u frižider i ujutro kr: onzumirajte. Bićete zadivljeni rezultatima, iako je moguće da ćete u početku imati malo čudan osjećaj u stomaku. Izvomegagiga0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives