Nakon srčanog udara, ni jedan lijek nije djelovao… Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana!Osim što je veoma ukusan, nar je i vrlo zdrav. Nar je bogat vitaminom C i djeluje kao antioksidans. Čisti organizam, ubija ćelije raka i jača srce. Pročišćava arterije od viška masti i soli, te je prevencija srčanih bolesti i srčanog udara. Smanjuje nivo holesterola u krvi. Istraživanja su pokazala da je nar vrlo dobar za srce.  Vršila su se ispitivanja u kojima su učestvovale osobe sa srčanim problemima.


Davan im je nar i hranili su se zdravo. Primjećeno je da su se dosta oporavili i ojačali svoje srce. Zato što više jedite nar i naravno, hranite se zdravo.


Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će ojačati srce, očistiti vaš organizam, očistiti jetru, bubrege i ostale organe.

Osim toga, ubit će ćelije raka i djelovat preventivno na mnoge bolesti. Pored svih ovih prednosti i ukusno je i jednostavno za napraviti. Sastojci 3 jabuke 1 nar Priprema Ogulite jabuke, isjeckajte, a nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode.

 Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po čašu. Primjetit ćete znatno poboljšanje. megagiga.info


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives