ČAJ ZA LEUKEMIJU – KAKO SE LEČI LEUKEMIJA PRIRODNIM PUTEM..(RECEPT)

leuk







Recept za čaj protiv leukemije i kako se leči prirodnim putem. Prirodni lek za leukemiju od lekovitog bilja Marije Treben



Čaj za leukemiju – kako se leči leukemija prirodnim putem

Prirodni lek za leukemiju po savetu austrijske travarke Marije Treben je dat u nastavku teksta. Mi bi samo napomenuli da su se recepti Marije Treben iz knjige Zdravlje iz Božije apoteke pokazali delotvorni, zbog čega želimo da sa publikom da podelimo ovaj recept.

Ovo nije samo narodni lek za leukemiju, ovo je ujedno i celovita terapija za leukemiju lekovitim biljem, pa ako krećete sa tretmanom i lečenjem, onda pazite da ispoštujete sva pravila za lečenje leukemije koja su data u narednom tekstu – stavljanje obloga od sveden bitera, izbor hrane, pijenje čaja za leukemiju.



Čaj za leukemiju – kako se leči leukemija prirodnim putem
Kako se leči leukemija prirodnim putem
Leukemije nije naivna bolest iako medicina uspeva neke vidove leukemije da izleči radikalnim metodama.

Ima mnogo vrsta leukemije, tako da je bitno na vreme ustanoviti dijagnozu i pratiti uputstva lekara. Prirodno lečenje leukemije je pomoćna metoda i sprovodite je samo uz nadzor lekara.

Leucaemia, leukemija, maligna bolest hematopoeznih organa, koju odlikuje poremećeno razmnožavanje i sazrevanje krvnih ćelija, uglavnom leukocita i njihovih matičnih ćelija, u kostnoj srži, limfnim organima, a često i u drugim organima, a skoro uvek i povećan broj leukocita u perifernoj krvi.

Leukemija je najverovatnije iu čoveka izazvana virusima, čije delovanje pomažu nasledni (genski) i izvesni spoljašnji činioci (joni-zujuci zračenja, hemijska jedinjenja i dr.).

Ovde predstavljen recept za čaj za leukemiju i Golden sveden bitter za terapiju možete kupiti u apoteci Mediflora u Beogradu, Bulevar Kralja Aleksandra 228

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives