Izbjegavajte rizične METODE i izbacite ŽUČNI kamenac LAKO s ovim PRIRODNIM lijekom od 3 sastojka!



Nakon ovog lijeka biti ćete u mogućnosti da isperite žuč bez hirurških zahvata. To možete učiniti u toku 24 sata. Sastojci za čišćenje žučnog mjehura: ½ šolje maslinovog ulja 1 veliki grejp 4 žlice Epsom soli Instrukcije: Jedite što više jabuka ili.

Također, možete uzeti dodatke jabučne kiseline u slučaju da ne možete piti sok. Istog dana u 14:00 napraviti mješavinu od 4 žlice. Epsom soli i 3 šalice vode i sipajte u teglu.

Nakon 14:00 ne trošiti pića ili hranu. U 18:00 trošite ¾ šolje mješavine. U 20:00 trebalo bi popiti još jednu ¾ šolje.

Ne raditi ništa nakon toga. U 21:45 stavite ½ šolje maslinovog ulja u posudu, stisnito grejpa. Vi ćete dobiti ½ do ¾ šolje soka. Zatvorite teglu i dobro protresite. Pijte mješavinu nakon 10 sati. Pokušajte da ga konzumirate sve u 5 minuta. Lezite u krevet. Lezite na desnoj strani i držite desno koljeno prema bradi za 20 minuta. Pokušajte da se ne krećete.

Možete pokušati zaspati. Tokom sljedećeg jutra piti 3 doze ¾ šoljice Epsom soli i vratiti se na spavanje. Nakon 2 sata, piti posljednje doze Epsom soli. U 2 sata ste slobodni da jedete. Možete početi sa tečnosti i onda polako na voće. Izvor: http://pozivitno.info


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives