BEZ ODLASKA ZUBARU: Četkajte zube sa ovom smjesom i recite zbogom kamencu i karijesu zauvijek!Većina nas želi imati lijepe i zdrave zube. Zato je potrebno da održavate njihovu higijenu i da idete redovno kod zubara. Vodite računa o zdravlju zuba jer kada zub nije zdrav nije ni čitav organizam. Ne kupujte proizvode za izbjeljivanje zuba poput olovaka i hemijskih preparata

Mnogo su štetni. Ne koristite vodice za ispiranje usta jer su pune opasnih hemikalija. Razne paste za zube također mogu biti vrlo štetne jer sadrže dosta fluorida.

Probajte ovu prirodnu pastu koja če uspješno djelovati na razne zubne probleme kao što su karijes, bolovi, a također će ih i izbijeliti.

U njen sastav ulaze neki do najzdravijih sastojakakao što su kokosovo ulje i kurkuma. Oba ova sastojka imaju antiupalna dejstva, antibakterijska i antikancerogena. Sastojci Velika kašika kokosovog ulja Mala kašika kurkume Par kapi eteričnog ulja nane Priprema Pomiješajte ove sastojke da dobijete pastu, nanesite na četkicu i iščetkajte zube. Ostavite da djeluje 3-5 minuta, a zatim isperite. Radite ovo jednom dnevno i već nakon 7 dana primjene ćete primjetiti znatno poboljšanje.
0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives