Ako JABUKOVOM SIRĆETU dodate samo JEDAN SASTOJAK dobićete ELIKSIR koji čisti tijelo IZNUTRA I SPOLJA!Lako se i jednostavno pravi, a rezultati su vidljivi ako ga pijete dva do tri puta sedmično. Mnoge dijete i programi detoksikacije zahtijevaju planirane i unaprijed spremljene obroke.

To ovdje nije slučaj, jer je riječ o potpuno jeftinom i domaćem proizvodu. U ostalom, rijetko koje domaćinstvo nema jabukovo sirće i med.

Ovaj napitak može da vam pomogne da smanjite obim struka, smršate, poboljšate rad organa i genaralno osjećate se bolje. Pored toga što čisti organe, uklanja toksine iz sistema, omogućava gubitak težine i više energije.

Jabukovo sirće je sigurno za konzumiranje, može da ima gorak i kiseo ukus, ali nije tako strašan kao što se mnogima čini. Dodavanjem meda, učinićete ovo piće ukusnijim.

Trebalo bi ga konzumirati ujutru, jer će vam dati dodatnu energiju i ubrzati metabolizam, koji je po prirodi usporen u doba dana. Iako predstavlja odličan način da započnete dan, ovo piće definitivno možete piti u bilo koje doba dana.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives