8 pozitivnih stvari koje će se dogoditi ako prestanete nositi GRUDNJAK! (Broj 6 će voleti sve žene)



Drage dame, jeste li znale da mnogi stručnjaci širom svijeta savjetuju svim ženama da skidaju grudnjake, koliko je god moguće.

A još bolje bi bilo kada ih uopšte ne bi nosile. Ovo je 8 odličnih razloga zašto biste trebali prestati nositi grudnjak: Osjećat ćete se udobnije Osjećaj je odličan kada na kraju dana skinemo grudnjak, zar ne? Užitak će se udvostručiti ako je grudnjak preuzak. A sada, trebate zamisliti taj osjećaj svaki dan, cijeli dan. Zvuči sjajno, zar ne? Pa, to biste svakako trebale probati! Ušteda novca Dobro je poznato da kvalitetan grudnjak nije jeftin. A ponekad proces pronalaženja savršenog grudnjaka i prave veličine je dug i težak proces, a ponekad čak i ne gledamo na cijenu.

Dakle, zašto ne uštedjeti novac i kupiti nešto što nam je stvarno potrebno? Vaše grudi neće postati opuštene Pa, nažalost, mnoge žene i djevojke širom svijeta misle da će njihove grudi postati opuštene ako ne nose grudnjak.

Ali, to nije istina! Prava istina je da grudnjaci zapravo imaju suprotan učinak – nakon nekog vremena, vaše grudi će izgubiti svoj oblik. To je vjerojatno zato što grudnjak slabi mišiće prsa i čini grudi opuštenim. Poboljšat će se oblik grudi Kao što smo već rekli ne bi trebali nositi grudnjak, jer stručnjaci kažu da će to poboljšati oblik vaših grudi! Dakle, ako želite da vaše grudi izgledaju puno bolje, onda definitivno trebate prestati nosi grudnjak! I, nakon nekog vremena – ostat ćete zaprepašteni rezultatima. Poboljšat će se cirkulacija krvi Jeste li znali da je vaš grudnjak također povezan s kardiovaskularnim problemima? Grudnjak stavlja pritisak na vene i krvne žile, a to je razlog zašto je prekinuta normalna isporuka kisika i drugih zdravih hranjivih tvari do stanica.

To može biti jako loše za zdravlje. To će učiniti vaše grudi većim Mnoge žene vole “push-up” efekt kad nose grudnjake! Ali, zapravo je najbolji način kako bi vaše grudi izgledale veće da ne nosite grudnjak. To je zato što ako ih ostavite bez grudnjaka, prsni mišići rade i vaše grudi će postati mnogo veće. Napomena: nemojte nas krivo shvatiti, vaše grudi neće narasti, ali ojačani mišići će ih učiniti punijim i većim. Poboljšat će se zdravlje vaših grudi Jedan od najvažnijih razloga za to je činjenica da grudnjak stavlja pritisak na male limfne žile u grudima i oko njih, što može uzrokovati i dovesti do nakupljanja toksičnih spojeva u grudima – što bi inače prošlo kroz njih i iz tijela.

Poboljšava vaš san Ako nosite grudnjak i noću, to će dovesti do neizbježne nelagode, a vi ćete imati problema sa spavanjem. Čak i ako ne nosite grudnjak noću, oni mogu uzrokovati probleme, što će uticati na zdravlje i spriječiti dobar noćni san.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives