Upoznajte začin koji uništava stanice raka, obnavlja crijeva i zaustavlja srčani udar! Koristite ga više…

34Svima je dobro poznat začin crvena paprika. Ovaj začin se koristi kao lijek hiljadama godina, a također je popularan u tradicionalnoj i modernoj medicini zbog svojih nevjerojatnih zdravstvenih prednosti.

Kako crvena paprika liječi vaše tijelo?

On uništava stanice raka, obnavlja crijeva i pomaže izgubiti na težini, crvena paprika je moćna superhrana koju treba koristiti češće.

Crvena paprika (Capsicum) koristi se za mnoge probleme s probavom kao što su proljev, grčevi, bol u želucu, crijevni plinovi, itd


 


Također, može se koristiti za srce i krvne žile, slabu cirkulaciju krvi, visoki holesterol, pretjerano zgrušavanje krvi i sprječava bolesti srca.

Crvena paprika sadrži aktivni sastojak poznat kao kapsaicin, koji je prema istraživanjima sa Sveučilišta u Pittsburghu Medicinskog fakulteta tretira stanice raka gušterače.

U drugoj studiji, znanstvenici su otkrili da je kapsaicin zaustavio rast stanica raka prostate za oko 80 posto.

Prema studijama, dodajući 8 do 10 grama crvene paprike u svaki obrok smanjuje osjećaj gladi nakon jela i smanjuje kalorije koje se konzumiraju tijekom sljedećih obroka.

U ispitivanjima na ljudima, istraživanja su dokazala blagotvorni učinak kapsaicina na sluznicu želuca te linije želudca.

Također, crvena paprika je bogata vitaminima A i C, kao i vitamin B kompleksa, kalija i kalcija, koji pomaže tijelu popravak sluznicu želuca i crijeva.0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives