POPIJTE ČAŠU VODE U 6 UJUTRO: Cijeli svijet poludio za ovim! Saznajte i zašto…

346346





Ovaj jednostavan i vrlo učinkovit trik može pomoći vašem tijelu da ostane zdravo i u prevenciji bolesti. Vi ćete morati “oblikovati” ovo kao naviku i uživati u njegovim blagodatima.

Glavna stvar je svakog jutra popiti čašu vode. Zdravstvene prednosti ove rutine su super, pa čak i medicinski stručnjaci su došli do ovih informacija putem svojih studija. Ako popijete čašu vode svako jutro nakon što se probudite možete poboljšati svoje zdravlje.

Ova terapija vodom je također poznat kao japanska terapija vodom i vrlo je učinkovita i koristna u sprečavanju bolesti i zdravstvenih stanja kao što su:

Eliminiranje lošeg holesterola
Smanjenje boli
Artritis
Kolitis
Migrena
Bol u prsima
Visoki krvni pritisak
Slijedite ovaj postupak:

Pijte 650 ml vode nakon buđenja (to je oko 4 čaše). Izbjegavajte konzumiranje vode iz slavine. Bolje uzeti destiliranu vodu ili dodati neke minerale poput sode bikarbone (1 kašičicu). Ne povećavajte količinu jer može vam naškoditi, ali i ne forsirati se, ako se ne može piti taj iznos, onda trošite onoliko koliko možete, a zatim polako povećati količinu.


 


Nakon 45 minuta započeti dnevnu rutinu kao doručak ili četkanje zuba. Pijte najmanje 1 čašu vode prije svakog obroka i ne piti ništa drugo 2 sata nakon njega.

To će znatno poboljšati vaše zdravlje ako slijedite ove korake. Tretman je dovoljno raditi 10 dana za ublažavanje zatvora i želučanih probleme, 30 dana za snižavanje krvnog pritiska i dijabetesa, 90 dana za tuberkulozu, i 3 dana za artritis.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives