KAKO DA PRIRODNIM PUTEM ZATEGNETE VAŠU KOŽU! NEVJEROVATNO!!!




Loose i opuštene kože ne izgleda dobro.

Ako želite poboljšati zdravlje vaše kože i učvršćuje ga se za više mladalački izgled, morate pronaći način za rješavanje ovih pitanja. Srećom, možete izbjeći bolne estetske kirurgije i zategnuti labave opuštene kože i uklanjanje bora sa efikasnim ove savete i domaće lekove.

Ovo su najbolje prirodne kože zatezanje savjete i metode za oslobađanje od labave opuštene kože na licu.

Krastavac na Zategnite Loose Facial Skin

Ovo povrće je jedan od najboljih kada je u pitanju bora i opuštene kože. Grind pola krastavca i stisnuti ga kroz sito da izvuče svoj sok. Nanesite ovu sok na lice i ostavite ga na sve dok se ne osuši.

Isperite ga s hladnom vodom i maženju suho. Pomaže osvježiti i zategnuti kožu, i smanjiti velike pore. To se može primijeniti na kožu oko očiju da se oslobodi ispod bora za oči, noge vrane, podočnjaka, i natečenost ispod očiju.

Pravilna ishrana u Stegnite opuštene kože

Zdrava tijelo je ključ za čvršće kožu. Vaša dijeta treba da bude bogata antioksidansima, vitaminima i mineralima. Organska hrana sadrži kvalitetama koje su prednosti za kožu i opšti blagostanja. Trebalo bi izbjeći namirnice koje su visoke u šećer. Osim toga, budite sigurni da pije 8 do 10 čaša vode dnevno da vlaže kožu i da sačuva svoju prirodnu sjaj.

adstrigense

Adstrigense se primenjuje lokalno kako bi se zategnuti tkiva. Nanesite adstrigense na dnevnoj bazi. Ovo je jedan od najboljih prirodnih načina da vaša koža čvrsto. Adstringentno je vrlo efikasan u kontroli ulja, zatezanje pora, i što je najvažnije zatezanje kože i smanjuje bore.


 


To možete učiniti u udobnosti turneje doma, jer sve što trebate učiniti je da koristite limunov sok, med, ružmarin, i hamamelisa. Svi ovi imaju adstrigentno svojstva, koji stimulišu pore zatvoriti i lice zategnuti, koji daje efekat glatke i čvrste kože lica.

Redovna lica Masaže

masaža lica je bez sumnje jedan od najboljih najboljih metoda prirodne kože stezanja. Castor lice ulje lift masaža je najbolje za smanjenje bora i opuštene kože lica, jer pomaže koži postaju jače, čvršće, i glatko. Masirajući lice i vrat sa aloe verom će vlaže kožu, zajedno sa zateznom kožu.

Pijte dovoljno vode

Pije dovoljno vode je najbolji prirodan način za zatezanje do kože, jer će učinkovito vlaže, firma, zategnuti, i hidriraju kožu, ali i pomoći da izbaci toksine iz tijela. Očigledno je da je od ključne važnosti da vaša koža izgleda sjajno vođenje vaše tijelo hidrirani. Pijte najmanje 10 do 12 čaša vode dnevno.

Instant Face- zatezanja maska

Jedan od najboljih zatezanje kože kombinacija je onaj koji sadrži sok od limuna i bjelanjak. Ova maska ​​će olakšati i privremeno zategnuti kožu na licu. Stavi malo kapi limuna u beloj jaje i miješati temeljito dok je svjetlost i frothy. Nanesite ovu bjelance instant lice zatezanje masku na lice i vrat i ostavite 15 minuta. Neka maska ​​potpuno osuši i isperite mlakom vodom. Efekti su jednostavno zapanjujuće.

Kreme za zatezanje kože bez operacije

Za efikasno zatezanje kože kože, početi pomoću anti-aging krema sa dokazanim sastojcima koji pomažu da se firme i zategnuti labave opuštene kože na licu i vratu. Opuštene kože možete starimo samo koliko bora će, i stoga, ima dosta za učvršćivanje kože i zatezanje kreme, što može pomoći vašoj koži lica povrati mladalački izgled.

Odlučite se za anti kreme starenje koje sadrže prirodne sastojke za njegu kože, kao što su koenzim Q10, ekstrakt Wakame, sjemenki grožđa ulje i avokado ulje, jer će ove prirodne anti-age sastojcima pomoći vašem tijelu proizvesti podigao nivo kolagena i elastina što je dovelo do čvršći čvršće kože . Mnogi ljudi koriste i bakra peptid kreme za zatezanje i učvršćuje opuštene kože na licu i vratu.

prirodnih ulja

Prirodni zatezanje kože ulja su sigurni, zdravi, i na snazi ​​za oslobađanje od opuštene kože. To uključuje uljem avokada, sjemenki grožđa ulje, i jojobe može pomoći da dobijete čvrstu kožu vašeg ranim dvadesetim. Kada se koristi, te zdrave, prirodne kože ulje za njegu rade u sinergiji s ostalim prirodnim sastojcima kao što su shea maslac i prirodnog vitamina E. Prirodna zatezanje kože ulja može se naći u visokoj kvaliteti učvršćivanje kože kreme i losione.

Soda bikarbona

Soda bikarbona je alkalna supstanca koja može skidaju mrtve stanice kože sa lica, omekšavaju ten, kao i pomoći zategnuti pore.

Soda bikarbona paste (vode i sode bikarbone) se koristi kao piling i kaiša. Pomiješajte malu količinu sode bikarbone sa vodom i masaža u kožu lica na trenutak. Prije nanošenja ove kože učvršćivanje paste na celo lice, pobrinite se ne alergijske reakcije javljaju primjenom se na malom području kože na unutrašnjosti dijelu lakta.

Do lica Vježbe

vježbe lica zategnite neiskorišteni mišiće u lice, koji tonizira kožu pravilno i pomaže u zatezanje opuštene kože bez operacije. Postoje različite vježbe lica koja su najbolje za učvršćivanje i zatezanje mišića i kože na obrazu, oči, usne, vrat, i čelo, a tebi treba obaviti dva puta dnevno.

Nanesite krema za sunčanje

Zaštita Vaše kože od štetnog djelovanja ultraljubičastih zraka sunca je najbolje zatezanje kože savjet za smanjenje bora i opuštene kože na licu. Naime, hronične izlaganje suncu je primarni uzrok starenja, uključujući prerano boranje i opuštene kože lica.

Crow noge i bore na licu su rezultati preterano izlaganje štetnim UV zrake Sunca. Za najbolju zaštitu, nanesite kvalitetan kremu za sunčanje obilno na lice i vrat, 30 minuta prije odlaska na otvorenom.

Prije nego što se podvrgnu bilo kirurških tretmana za zatezanje kože, trebalo bi da probate ove prirodne metode i savjete za zatezanje opuštene kože na licu, te ih kombinirati s redovnim režimom za njegu kože, ostvaruju i adekvatnu sna.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives