Kruška snižava temperaturu
Kruške su odličan izvor topivih vlakana. Sadrže vitamine A, B1, B2, C i E, folnu kiselinu i niacin. Također su bogat izvor bakra, fosfora i kalija, a u manjim količinama sadrže kalcij, hlor, željezo, magnezij, natrij i sumpor.
Kruške su hipoalergeno voće koje je puno vlakana, a rijetko izaziva alergijske reakcije. Sok od kruške je odličan za novorođenčad jer je blagog okusa, a zdrav. Također sprečava nastanak visokog krvnog pritiska i srčanog udara, stanična oštećenja, smanjuje razinu holesterola, dobra je za probavni trakt, podiže razinu energije te ojačava imunološki sistem. Ako imate visoku temperaturu, popijete veliku čašu svježe iscijeđenog soka od kruške.
About author: Biljna medicina
Cress arugula peanut tigernut wattle seed kombu parsnip. Lotus root mung bean arugula tigernut horseradish endive yarrow gourd. Radicchio cress avocado garlic quandong collard greens.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Pokreće Blogger.
Menu :
0 komentari: