SJAJNA KOŽA BEZ CELULITA, SAVRŠENA LINIJA UZ SAMO JEDNU LAKO DOSTUPNU NAMIRNICU!

56856858
Laneno sjeme čisti organizam od toksina, normalizira metabolizam, smanjuje razinu šećera u krvi i umanjuje apetit.
Apsorbira izvjesne sastojke hrane, čisti crijeva i istovremeno opskrbljuje organizam lecitinom.

Stvar je u tome da masne kiseline, koje sadrži u sebi laneno sjeme, aktiviraju rad lojnih stanica u tijelu, pomažući topljenju viška masti u organizmu. Zato je idealan za mršavljenje! Pomaže u gubljenju suvišnih kilograma, kao i održavanju tjelesne težine u normali.

Od lanenog sjemena se pravi uvarak (odvar, čaj), koji će pomoći na zdrav način gubljenju suvišnih kilograma, bez dijeta i gladovanja kao i održanju željene težine, bez jo-jo efekta.

Pomoći će i u liječenju cistitisa i pijelonefritisa. Inače, uvarak od lanenog sjemena posjeduje široki pozitivan spektar djelovanja na ljudski organizam.

Priprema:
Navečer uraditi sljedeće: 3 žlice lanenog sjemena preliti s 1 litrom kipuće vode. Ostaviti da odstoji tijekom noći. Najbolje je koristiti termos bocu. Ako je nemate, koristite lonac ili posudu s poklopcem. Ujutro procijediti. Dobit ćete malo gušći (sluzav) napitak kojeg ćete piti. Sjemenke nemojte baciti, možete ih konzumirati uz doručak i večeru. Po želji možete ih zasladiti medom. Ukusno je.


 


Primjena:
Procijeđeni napitak se konzumira tijekom dana, 3-4 puta po 150 ml pola sata prije obroka.
Uvarak se priprema svaku večer za sutradan. Nemojte praviti zalihe. Uvijek mora biti svježe pripremljen.

Uvarak lanenog sjemena konzumira se 10 dana, poslije se pravi pauza 10 dana i nastavlja se ponovo, do postizanja željenog rezultata. Na taj način možete regulirati tjelesnu težinu. Ne stvara ovisnost, mršavite zdravo i sigurno. Sve je individualno, ali da bi se smanjila tjelesna težina potrebno je 3-5 takvih tretmana. Pijte puno vode tijekom dana.

S redovitim konzumiranjem, primijetit ćete pozitivne promjene u stanju kože koja postaje zdrava, zategnutija, elastičnija. Prilikom mršavljenja, koža se neće opustiti, štoviše – rastvara se celulit!

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives