Najavite rat toksinima: češnjak čisti krv, brokula jetru, a zeleni čaj regulira probavu

čišćenje organizma







Koliko god se trudili živjeti zdravo, ipak hranom koju jedete unosite u organizam brojne konzervanse, hormone, nezdrave masnoće, šećere, koji se talože u bubrezima i jetri.

Zbog nagomilanih otrova koža gubi svježinu, kosa sjaj, a vi ste razdražljivi i osjećate umor iako se niste baš pretrgli od posla.

Čišćenjem organizma, odbacivanjem nezdravih namirnica i davanjem prednosti voću, povrću, povrtnim sokovima i juhama možete vratiti svježinu i energiju i ljepši izgled kose, kože i noktiju.

– U jelovnik unesite kupus, brokulu i cvjetaču, koji su zbog obilja vlakana savršena potpora jetri tijekom detoksikacije.

– Jedite i grah, koji će iz crijeva pokupiti sve ostatke i smanjiti rizik od infekcija bakterijama.

– Povećajte količinu konzumiranog luka, jer on pomaže u eliminiranju teških metala iz organizma, a vikendom, ako se nećete družiti s ljudima i ako vam ne smeta miris, pojedite i malo češnjaka, prirodnog antibiotika i savršenog čistača krvi koji je dobar saveznik u regulaciji krvnog tlaka.

– Izbjegavajte ugljikohidrate i šećer, a umjesto njih konzumirajte integralnu rižu kojom ćete nadomjestiti zalihe minerala.

– Dobri saveznici u detoks-dijeti su zeleni čaj kao snažan antioksidans koji pomaže u regulaciji probave ali i skidanju kojeg kilograma viška. Pijte što više vode ili biljnih čajeva, najmanje dvije litre dnevno

– Glad nemojte utaživati grickalicama, nego malim obrocima različitoga svježeg voća.



izvor: Slobodnadalmacija.hr


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives