Spriječite srčani udar u samo jednoj minuti uz pomoć ovog začina!

wikipedia.org

Odličan je i za artritis, ženske probleme, infekcije, srčane ili cirkularne probleme.Jeste li znali da možete zaustaviti srčani udar s kajenskim paprom? Pomoću ovoga začina u prvih šezdeset sekundi udara možete reagirati i spasiti si život.
Dr. John Christopher i Dr. Richard Schulze  potvrdili su ovaj zadivljujući učinak. “U 35 godina prakse i rada s ljudima nisam izgubio niti jednog pacijenta prilikom iznenadnog srčanog udara jer, gdje god odem, ukoliko pacijent još uvijek diše dam mu šalicu kajenskog čaja” navodi liječnik.

Osnova svega je papričica s najmanje 90.000 HU (jedinica zagrijavanja). Ukoliko je posjedujemo, a osoba je pri svijesti, uputa je da pripravimo kajenski čaj i damo je osobi da pije. Ako je osoba nesvjesna , tada koristimo kajensku tintu ili ekstrakt i nekoliko kapi stavimo pod jezik osobe.

Kajenski papar ima stimulirajući učinak na tijelo pojačava cirkulaciju, kao i probavu i apsorpciju. Odličan je i za artritis, ženske probleme, infekcije, srčane ili cirkularne probleme.Osim toga, posjeduje i 26 različitih nutrijenata, minerala (cink, kalcij, magnezij…), i vitamina.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives