Čisti i mršavi za tri sedmice – U crijevima možda imate čak 15 kila otrova! E, pa vrijeme je da to riješite
Poznato je kako je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita.Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tekućine, što dovodi do zaključka da se u trbuhu nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Truju krv i nanose organizmu nepopravljivu štetu…

Činjenici da su crijeva zaprljana svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva odnosno 40 do 50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Konzumiranje jedne do tri kašike brašna od lanenog sjemena u stanju je u roku od tri sedmice potpuno očistiti debelo i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorjevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena može apsorbovati i eliminisati toksine u organizmu i smanjujiti nivo holesterola u krvi.

Ovaj lijek će vam pomoći ukoliko imate gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestercu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis, prekomjernu težinu te narušen metabolizam.

Umjesto doručka tri sedmice konzumirajte ovu smjesu:

Prva sedmica: Jedna kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 mililitara kefira.
Druga sedmica: Dvije kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 mililitara kefira.
Treća sedmica: Tri kašike lanenog brašna pomiješanog sa 150 mililitara kefira.
Ako je kupovina lanenog brašna problem, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana. Najbolje je svako jutro svježa porcija. Obavezno pijte najmanje dva litra vode dnevno.

Čišćenje crijeva ovim načinom možete provesti jednom godišnje.lijekizprirode.com

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives