Ukoliko patite od išijasa ili bolova u leđima, uzmite ovaj lek i nikada više nećete patiti!



Termin išijas se odnosi na bol u donjem delu leđa, u predelu zadnjice i nogu koji se javlja usled priklještenog ili iziritiranog bedrenog živca – najvećeg i najdebljeg živca u ljudskom telu. Išijas nije prava medicinska dijagnoza ali predstavlja jedan od najčešćih problema sa leđima u današnje vreme.

Pored onesposobljavajućeg bola, oni koji pate od išijasa takođe mogu trpeti i utrnulost ili peckanje u nogama.

Mnogi ljudi pokušavaju da olakšaju bol od išijasa pomoću lekova koji imaju samo kratkotrajan efekat.

Takođe moramo napomenuti da , kada je u pitanju išijas, mnogi eksperti preporučuju vežbanje i određene poze joge kao najefektivniji tretman za ovu vrstu problema. Ovde, pak, možete pročitati kako da pripremite domaći lek koji će tretirati vaš bedreni živac i uspešno olakšati vaš bol. U slučaju da niste sigurni da vaši simptomi ukazuju na išijas, ovo je lista najčešćih simptoma išijasa.

 Simptomi išijasa Bol koji počinje u donjem delu leđa ili sa jedne strane kuka i širi se na zadnjicu i noge ili nogu. Peckanje u nozi/nogama. Bol se pogoršava kada sednete. Slabost, utrnutost, poteškoće prilikom pomeranja nogu ili stopala. Poteškoće prilikom pomeranja usled pojave probadajućeg bola . Konstantan bol u zadnjici. Recept za lek za išijas i bolove u leđima Sastojci 4 češnja belog luka 200ml mleka Med (po želji) Priprema Izmrvite češnjeve i zatim ih kuvajte na tihoj vatri. Dok ih kuvate dodajte mleko i čekajte nekoliko minuta dok ne počne da vri. Zatim mleko skinite sa vatre.

Kako konzumirati Ovu mešavinu konzumirajte jednom dnevno i ubrzo ćete primetiti olakšanje od bolova. To će se desiti zato što beli luk poseduje antiupalna dejstva koja će smanjiti i sprečiti oticanje bedrenog živca. Dodatni savet Za najbolje rezultate kombinujte ovaj lek sa vežbama ili istezanjima za olakšavanje bola usled išijasa. Dovoljno je da uradite samo nekoliko vežbi za istezanje par minuta u toku dana i vaš bol će u potpunosti nestati. Izvor: webtribune.rs


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives