Riješite se strija i pripremite tijelo za ljeto: Potrebna su vam samo 2 sastojka koja imate u kuhinji!Strije su sasvim normalna pojava. Mogu se javiti zbog trudnoće, naglog rasta, gubitka kilograma i sl. Iako vam možda smetaju, nemojte očajavati zbog njih jer ih svi imaju.

Potrebno je da se redovno krećete i da se zdravo hranite. Ovdje ćemo vam pokazati prirodni preparat koji vam može pomoći kod ovog problema. Radi se o medu i sodi bikarboni.

Masiranje medom inače potiče cirkulaciju i smanjuje bolove uzrokovane i artritisom. Samo ne masirajte prejako kako ne bsite stvarali veliki pritisak na kapilare.


Evo kako da napravite mješavinu za masiranje strija, ali i celulita. Uzmite po kašiku meda i sode bikarbone i pomiješajte.

Nanesite na područje i masirajte oko 3 minute. Područja na kojima se nalazi puno strija masiarjte potom samo medom oko 7 minuta.


Najbolje je da ovo radite prilikom tuširanja. Ovo će vam dobro doći i primjetit ćete poboljšanje nakon nekoliko primjena. Kako god, bolje je da koristite ove zdrave preparate nego da konstantno sebe trujete hemikalijama.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives