RECEPT KOJI OSTAVLJA DOKTORE BEZ POSLA: Čisti jetru, smanjuje holesterol, liječi malokrvnost i sprječava rak!Cvekla je veoma zdrava i zato je trebate jesti ili piti njen sok. Možda vam s eukis ne sviđa, ali to nije bitno u poređenju sa prednostima koje nosi. Ako baš ne možete popiti samu cveklu, onda dodajte jabuku koja će ublažiti njen ukus.

Cvekla jača imunitet, popravlja krvnu sliku, čisti organizam i ubija ćelije raka. Liječenje raka Izuzetno je moćna u liječenju raka i sprječavanju istog. Ako se malo informišete, pronaći ćete informacije o doktoru Gersonu koji je prirodnim sokovima liječio pacijente oboljele od raka.Mnoge je izliječio, iako su umirali. U većini slučajeva je koristio sok od cvekle.

Bogata je vitaminima, vlaknima mineralima i ostalim bitnim sastojcima. Čišćenje jetre Baš zbog tih sastojaka koje sadrži, cvekla je odlična za jetru, čisti je i poboljšava njenu funkciju.


Upale Zbog vitamina koje sadrži, odlična je u liječenju i sprječavanju upala. Popravlja krvnu sliku i zato se preporučuje anemičnim osobama. Trudnoća Preporučuje se njena konzumacija u trudnoći jer zbog svojih sastojaka sprječava nastanak defekata kod djece. Naravno, konzumacija u normalnim količinama. Bogata je kalijem i zato je dobra za srce. Smanjuje visok nivo holsterola u krvi i krvni pritisak. Dobra je i za crijeva, te sprječava zatvor.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives