Ovaj recept zovu i “RAZBIJAČ GLJIVA”: Uklanja sve GLJIVICE sa nogu efikasno i brzo!



Da bi izbjegli proliferaciju gljivica veoma je važno da mjesto držimo suhim i urednim, budući da vlaga povečava njihovo pojavljivanje i njihov razvoj.

U mnogim slučajevima gljivice su uzrokovane izlaganjem vlažnoti i toplim stvarima koji pogađaju nokte na nogama, zbog čarapa ili obuće koja može uzrokovati proliferaciju gljivica.

 Tretman uklanjanja gljivicaa može biti dosadan i obično on zahtjeva određeno vrijeme prije nego što počne djelovati. Ali, ako probate tretman koji ćemo vam predstaviti u nastavku možete se riješiti glivica u tren oka! Sastojci: Peroksid Etil alkohol sa 90% koncentracije Bijeli ocat

 Priprema: Priprema je vrlo jednostavna a sve što trabate uraditi je da izmiksate zajedno peroksid i etil alkohol u jednakim mjerama u staklenoj boci, a nakon toga dodati malo bijelog ocata. Prije svega detaljno operite područja pogođena gljivicama, poslije toga osušite dobro pogođeno područje, a nakon toga uz pomoć pamuka namažite pogođene nokte. Radite to dva puta dnevo i vrlo brzo vaši nokti će biti slobodni.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives