Niste ni svjesni da je ovaj MIŠIĆ izvor vaše tjeskobe i straha! Pogledajte vježbu za olakšanje


Sigurno i vi mislite kao većina da je vaša depresija, vaš strah i anksioznost u glavi. Zapravo, to sve može biti u ZADNJICI. To je zahvaljujući velikom mišiću – psaos major, koji se ponekad naziva “mišić duše.”

Mišić je odgovoran za stabilizaciju tijela. Ona radi u blizini kostiju kukova i utječe na mobilnost, balans, zajedničke pokreta, fleksibilnost, i još mnogo toga. On je odgovoran za pomaganje držaanja tijela uspravno i kretanja. Ovaj mišić je također povezan s dijafragmom, koja je modulirana za disanje. T

o je također mjesto gdje su mnogi od fizičkih osjećaja tjeskobe očigledni. Stručnjaci misle da postoji izravna veza između psaosa i leđne moždine, što dovodi do najstarijeg dijela našeg mozga – gmazovskog mozga Gmazovski mozak se brine više za borbu ili bijeg, a ne razmišljanje.

Davno prije nego što je izgovorena riječ ili je kapacitet organiziranja korteksa razvijen, gmazovski mozak, poznat po svojim nagonima je održavao naše osnovno funkcioniranje jezgre. Dakle, kada je psoas mišić napet, vaš gmazovski mozak može biti napet, ostavljajući vas s općim osjećajem jada. Pa kako ćemo ga rastegnuti? Ovaj video je izvrstan i pokazat će vam kako se osloboditi napetosti psoas mišića.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives