Kada mi je dijagnosticiran RAK u 56. godini, sestra mi je preporučila OVAJ lijek… Podijelite ga sa svima – spašava živote!



Mnogo puta smo u našim člancima stavili akcenat na značaj prirodnih lijekova, to nije bez razloga. Ako se informišete i raspitate, saznat ćete da su se mnogi ljudi izliječili prirodnim lijekovima i to u zadnjim fazama raka i ostalih ozbiljnih bolesti.

Hemoterapija ubija i loše, ali i dobre ćelije i još slabi naš organizam. Ključ izlječenja je u zdravoj ishrani, unosu vitamina i minerala pijenju Izbacite brzu hranu i neprirodne sokove iz upotrebe.

Konzumirajte prirodne sokove od borovnice, cvekle, narandže itd.. Smanjite unos masti, soli i šećera. Tako ćete ubiti ćelije raka.

Jedan od učinkovitih lijekova protiv raka jeste i  graviola, osim što liječi rak, uspješna je u liječenju i ovih bolesti:



Reguliše krvni pritisak i nivo šećera u krvi
Pomaže kod astme, dijabetesa i problema sa jetrom
Potiče cirkulaciju
Ubija parazite u organizmu
Evo kako da pripremite čaj od graviole:

Stavite litar vode da kuha, a pripremite 15 listova graviole, operite ih i ubacite u ključalu vodu. Zatim smanjite malo temperaturu i kuhajte pola sata. Nakon pola sata, procijedite i sačekajte da se ohladi. Konzumirajte 3 puta dnevno po šolju, naravno uz sve to se hranite zdravo.

Napomena: Pola sata prije i pola sata poslije konzumacije ovog lijeka, ne biste trebali ništa jesti. Graviolu ne smiju  konzumirati trudnice, dojilje, osobe koje pate od Parkinsonove bolesti ili epilepsije.

megagiga.info

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives