Samo pola LUKA na vašem vratu riješit će najčešću BOLEST današnjice!

967j67-660x330




Ovo je zanimljiva i vrlo učinkovita domaća metoda za liječenje poremećaja štitne žlijezde. Kao što već sigurno znate problemi sa štitnjačom su jedan od najčešćih zdravstvenih problema današnjice.

Da stvar bude još gora ovi problemi mogu ozbiljno naškoditi cijelom ljudskom tijelu. Na svu sreću postoje učinkoviti načini za liječenje ovog stanja, a mi ćemo vam u nastavku otkriti šta biste trebali uradit…



Ovaj prirodni i vrlo učinkovit metod je predstavljen od strane poznatog ruskog liječnika, dr Igora Kiazkina. On preporučuje upotrebu luka u liječenju štitnjače. To je vrlo jednostavan način, koji potpuno prirodno potiče funkciju štitne žlijezde.



Evo šta trebate učiniti: Navečer, prije nego što krenete na spavanje, uzmite jedan luk, izrežite ga na pola tako da sok curi iz luka. Zatim, uzeti pola luka i masirajte vrat u području štitne žlijezde sa vrlo nježnim i kružnim pokretima. Kada ste gotovi sa masažom vašeg vrata idite na spavanje, ali nemojte da perete vrat.

Trebate ostaviti sok od luka da obavlja svoj posao dok vi spavate. U slučaju da imate nekih problema sa štitnjačom ili znate nekoga ko ima, onda je ovo pravo rješenje. Prije upotrebe bilo koje vrste alternativne medcine konsultujte se sa svojim ljekarom.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives