LIJEČENJE HEMOROIDA KOD KUĆE: JEDAN SASTOJAK I VI ĆETE GA IZLIJEČITI!!!

a-3



Kako brzo izliječiti hemoroide kod kuće.
Hemoroidi trebamo obične sirove krumpire. Krumpir je potrebno oprati, oguliti, izrezati ga s jezgrom debljine vašeg malog prsta, mjerenje oko 3 inča i to svijeću za ulazak u anus noću 10 do 12 dana.
Drugi način kako izliječiti hemoroide brzo kod kuće, što je uobičajena glukoze. Imala sam dijete kad je njegova žena, ona je eskalirala hemoroide, doslovno na treći dan piti iz bolnice i kod kuće osjećala bol i svrbež u šupak, sve to stvorio veliku nelagodu. Ona je odmah pozvao Proktolog, liječnik koji je promatrao bolesti. Naravno, u to vrijeme je to bilo moguće poduzeti nikakve lijekove jer ona je dojenje djeteta i liječnik savjetovao drugi način. Trebate counter ampule glukoza 40%, da bi se otkrilo bočicu i stavite ga u hladnjak. I svaki 5-6 pamuk obrisak za brisanje hemoroide glukozu, a samo nekoliko dana moja supruga je dobio bolje, bol je počela da prođe i komponente smanjen. No, ovdje je najvažnije dijeta je potrebno. I nakon svakog putovanja na WC treba oprati hladnom vodom anusa. Ovdje je brz način za liječenje hemoroida kod kuće.
Hemoroidi vrlo dobro da gospina trava. Ima hemostatske, grčeva, protuupalna svojstva. Hypericum ljekovita biljka je zapravo prilično jedinstven i ima tako mnogo korisnih svojstava. Hemoroidi mast ulja izrađen od cvijeća Hypericum. Pripremite se vrlo jednostavno, dvije šalice cvjetova potrebne dvije šalice rafiniranog ulja i kuhati sve u vodenoj kupelji oko četrdeset minuta, a zatim ulje potrebno da se ohladi i odvod. Čuvajte maslac u hladnjak. Uz Gospina trava ulje, juhe i primijeniti dobre lovce. Pripremite se na sljedeći način: 1 žlica. žlica cvjetova na 1 šalicu vode, kuhati za samo nekoliko minuta za zagrijavanje, a zatim ostaviti za dvadeset minuta. Juha se filtrira i uzima pola šalice tri puta dnevno, oko 4-5 dana.

Nevena hemoroide također pruža vrlo dobar učinak. Općenito nevena ne samo da pomaže da liječe hemoroide, ali također ima pozitivan učinak na druge bolesti. Zanimljiva i korisna informacija o nevena može se naći ovdje. S nevena cvijeća obično se priprema mast premazani hemoroide koji kvrga. Mast se priprema na sljedeći način: uzeti 50 grama nevena cvijeća i 150 grama masti, sve postaviti u vodenoj kupelji i rastopiti. U svim mloyimo vodenoj kupelji samo dvadesetak minuta. Sljedeća mast odmah, dok je vruća je filtrirana kroz gazu omotane u nekoliko slojeva. Mast je potrebno da se ohladi i podmažite ga ujutro i navečer hemoroidnih čunjeva. Držite mast najbolje u hladnjaku.
Hemoroidi korisno piti sok od bundeve pola šalice tri puta dnevno i jesti kuhanu bundevu, pečena, pirjana. Bundeva je laksativ i protuupalna svojstva. Vrlo korisno bundeve zatvor, poboljšava našim crijevima.
Hemoroidi također čine losioni hemoroide esencije lišća jagode. Uzmi žlica lišća jagode i prelijte kipućom vodom 150 grama, inzistirati jedan sat, filtrira i losioni učiniti s infuzijom nekoliko puta dnevno.



Kao što se u tradicionalnoj medicini masti hemoroida pomoću mumiju. Uzmi 0,3 m. Rozm’yakshyte mumije prste i podmazati hemoroide ujutro i navečer. Tretmani deset dana.
Hemoroidi dobar učinak su sjedili kupke juhu napravljenu od divizma. Šačica divizma cvijeća ulijte 4 litre vode, kuhati 20 minuta. Zatim se smjesa ohladi do sobne temperature. Uzmi kupke sjediti po mogućnosti svaki drugi dan. U roku od 4-6 dana Uvjeti poboljšava, je svrbež i bol u anusu, hemeroida češeri su smanjeni. Uz kupke i piti infuzije divizma cvijeća. Jedna čajna žličica cvijeća po šalicu kuhane vode, u termos za 3 sata, a zatim procijediti i piti pola čaše tri puta dnevno nakon obroka 2 sata kasnije doslovno u roku od 4-5 dana svoje stanje poboljša. Divizma cvijeća mogu se kupiti u apoteci. Mi smo, na primjer, na tržištu te cvijeće baka travnytsya prodaje.
Za poultices i pripremiti ovaj mješavinu bilja i losione kako bi hemoroidnih čunjeva. Pomiješajte valerijane, hrastove kore, preslica u jednakim omjerima. Jedan od bilja preliti čašu prokuhane vode, 4 sata, procijediti infuziju i losioni učiniti. Ove losioni pomažu smanjiti upalu, svrbež i bol hemoroide.



Osobe koje pate od hemoroida i zatvor mora uspostaviti probavni trakt, gledati vaše prehrane. Obratite pozornost i osobna higijena anusa nakon svakog pražnjenja crijeva pranje s hladnom vodom. Izbjegavajte alkohol i pokušajte da ne prejesti osobito noću.
No, uvijek imajte na umu da, ako ste zabrinuti dugim hemoroide, bol i svrbež li bolje ako hemoroidi krvarenja, ne tražiti informacije o tome kako liječiti hemoroide brzo kod kuće, i odmah ići liječniku samo Nakon što je pregledao liječnik može procijeniti situaciju tretman. Zbog nedjelovanje može samo ojačati svoju poziciju.
I uvijek, prije uporabe tradicionalne medicine savjetovati se s liječnikom. Pratite svoje zdravlje i sreću!

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives