SMJESA SA 2 SASTOJKA KOJOM ĆETE IZGUBITI KILOGRAME I ISPRATI OTPAD SA VAŠEG STRUKA I TIJELA

z.jpg-8




Naša crijeva obradi 100 tona hrane i 40 000 litara tekućine za period od 70 godina. To znači da je oko 15 kilograma fekalne depozita i toksični otpad se akumulira u želucu, i oni zagađuju našu krv i izazvati nepopravljivu štetu na tijelu.

Kada creva nisu čisti, pokazuju niz simptoma, kao što su česte zatvor, poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerne ili nedovoljne težine, bubrega i bolesti jetre, sluha i problema sa vidom, kože, kose i noktiju problemi, kao i druge bolesti, u rasponu od artritisa do raka.

Dakle, možete spriječiti i izliječiti mnoge zdravstvene probleme eliminacijom sluz, fekalne depozita, i parazita iz crijeva.

Tretman sa klistir ili klistir može očistiti samo mali dio debelog crijeva – 40-50 centimetara. Osim toga, ova metoda je skup, dugotrajan i oštećenja crevne mikroflore.

Međutim, otkrivamo vam metodu za čišćenje crijeva od sluzi i fekalne depozita, paraziti, uz očuvanje crevne mikroflore. Ova metoda će također pružiti brzu težina normalizaciju i spaljivanje masti i ima pozitivan učinak na regulaciju metabolizma lipida.

Al što trebate učiniti je da se konzumira 1-3 kašika lanenog brašna za tri tjedna!

indikacije:

prekomjerna tjelesna težina, lipida poremećaja metabolizma
gastritis, kolitis, želuca i duodenuma čir
upalnih stanja gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta
bolesti urinarnog trakta, infekcija, cistitis, pijelonefritis
Očistite crijeva koristeći sjemenke lana brašna – Recept

Konzumirati ovo mješavina za 3 tjedna, umjesto doručka:

Tjedan 1: 1 žlicu lanenog brašna i 100 ml kefira
Tjedan 2: 2 kašike lanenog brašna i 100 ml kefira
Tjedan 3: 3 kašike lanenog brašna i 150 ml kefira
Laneno brašno upija i odbacuje toksine iz organizma i smanjuje nivo holesterola u krvi. Ako ne možete naći lanenog brašna u lokalnog distributera, možete kupiti laneno i samljeti ga fino.

Ovaj preparat se uzima umjesto doručka, i imajte na umu da ne treba piti najmanje 2 litre vode dnevno. Ako je moguće, piti med vodu, jer će dati najbolje rezultate.

Takođe bi trebalo da pripremi svježe dio svakog jutra, i nikada ne zaraditi u narednih nekoliko dana, kao i sjeme mogu postati užeglo.


 


Vježbajte ovu metodu čišćenja jednom godišnje.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives