MAGIČNI RECEPT ZA NAJBRŽI RAST KOSE.NARAVNO,SVI SU BILI IZNENAĐENI REZULTATIMA!





Mnoge žene i muškarci imaju problem prerano proređivanje kose iz nekih razloga.

Starost, trudnoću, menopauzu, genetika, bolesti i drugih faktora doprinose gubitka kose. Verovatno ste već čuli za droge kao što su Rogaine, ili možete odlučiti da se za transplantacije kose ili fuzija, ali te metode su preskupi i ne garantira uspjeh. Možda je najlakši i većina jeftin način zaustavljanja gubitka kose je prirodan način.

Stručnjaci za kosu tvrde da gubi 50-100 vlasi dnevno je normalno. Ali, kada počinju da gube više od tog iznosa, treba obratiti pažnju na ovaj problem. Možete implementirati mnoge prirodne metode za rast kose koji će učiniti vašu kosu sjajnijom i sjaj.

Sljedeća metoda je jedan od najefikasnijih i trebat će vam samo 3 sastojke za pripremu lijeka.

Sastojci potrebni:

2 kašike ricinusovog ulja

1 žumance

1 žlica meda

priprema:

Dodaci sve sastojke zajedno u zdjelu.

Umutiti mješavina dobro.

Uputstva:

Nanesite masku na koren kose i na cijelom dužinom kose.

Nosite kapa za tuširanje i ostavite masku da djeluje 2 sata

Onda možete oprati kosu kao i uvijek sa šampon i regenerator

Da li taj proces jednom u sedmici za 2 mjeseca.

Ponovni rast kose lijek Prednosti

Med je snažan antioksidans koji uključuje fungicidno i baktericidno atribute. U kombinaciji sa svojim prirodnim voskom, ovi atributi su idealno je za kosu koja onemogućava gubitak kose.

Castor Oil je sastojak koji je ikada koristi od davnina za prevenciju i liječenje gubitka kose. Ovo ulje ima snažan antifungalna i antibakterijska svojstva. Ona uklanja perut, infekcije vlasišta i folikulitis. Ricinusovog ulja uključuje ricinoleic kiselinu koja poboljšava protok krvi u folikula (vlasišta) i stimulira rast kose. Neke studije pokazale su da ricinusovo ulje poboljšava rast kose za čak 5 puta.


 


Žumance sadrži aminokiseline i proteine ​​koji su potrebni za hrani kosu. To uključuje i neke dodatne hranjive tvari potrebne za brži i zdraviji rast kose. Biotin, koji je uključen u žumance obnavlja folikula i korijenje.

Gore navedene sastojci su savršene za izradu kosu zdravijom. Ova kombinacija omogućava da raste kosu sa zadivljujućim rezultatima. Vidjet će rasti kosu u vrlo kratkom vremenskom periodu


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives