DAVALA JE SUPRUGU 1 ŽLICU KOKOSOVOG ULJA DVA PUTA DNEVNO MJESEC DANA. NEĆETE VJEROVATI ŠTA SE DESILO !!!


Sve više i više ljudi susreće sa kardiovaskularnim bolestima, pretilosti i dijabetesom tipa 2 u SAD-u svaki dan. Osim toga, prema upozorenja naučnika, vrlo je vjerovatno da će se do 2050. godine, kod 15.000.000 Amerikanaca razviti Alzheimerova bolest.

Mary T. Newport, doktor neonatalne medicine je proučavala sve naučne literature o Alzheimerovoj bolesti tijekom posljednjih deset godina. Ono što je otkrila je da trigliceridi srednjeg lanca (MCT) koje sadrži kokosovo ulje može biti sjajan lijek kada je u pitanju sprečavanje i usporavanje razvoja Alzheimerove bolesti.

Maryn muž, Steve (58), je patio od progresivne demencije više od pet godina. Njegov MRI rezultati pokazuju da je bolest blizu da se razvije u Alzheimerovu bolest.

On se susreće sa velikim problemima kada je u pitanju pamćenje, kao što je nemogućnost da pronađe kašiku ili izvadi vodu iz frižidera. On također pati od depresije. Proučavajući Alchajmerovu literaturu, Marija je saznala da depresija često može biti i preteča Alzheimerove bolesti.

Kada je bolest već značajno napredovala, dr Newport je pokušala terapiju kokosovo ulje, i kupila 100 posto djevičansko kokosovo ulje. Svaki dan je davala suprugu ovo ulje, 35 mg (to je više od dvije kašike), za više od mjesec dana. Rezultati terapije su nevjerovatni.

Doktor tvrdi da je napredak bio očigledan, čak i nakon dva tjedna..

Njen suprug je napravio značajan napredak, i gotovo u potpunosti se oporavio nakon mjesec i po dana konzumiranja 35 mg kokosovog ulja dnevno (više od dvije kašike).


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives