MAGICNA MEŠAVINA AKADEMIKA FILATOVA ZA POBOLJŠANJE I OJAČANE VIDA.
Ovo je recept moje tetke, koja je sa vidom imala velike probleme. Kada se lečila 60-ih godina na klinici očnih bolesti u Odesi (Ukrajina), imala je sreću da upozna čuvenog akademika Filatova, koji joj je tokom lečenja preporučio i recept alternativne medicine za poboljšanje i ojačanje vida koji ona posle koristila stalno i sa velikim uspehom.
Recept za poboljšanje i ojačanje vida
100 gr soka aloe
500 gr izdrobljenih jezgra oraha
300 gr meda
sok od 3-4 limuna
Ova mesavina za bolji vid uzima se tri puta dnevno 30 minuta pre jela po 1 supenu kašiku. Konzumira se stalno dok ne dođe do poboljšanja vida. Inače, ovaj recept ne samo sto „zaoštrava“ vid, nego i u principu jača ceo organizam kao i Vitaminska bomba.
Bitno je: biljka (aloe) ne sme da bude mlađa od 2-3 godine.
Isecite veće donje i srednje listove, ostavljajući netaknut vrh biljke i gornjih 3-4 lista. Isperite ohlađenom prokuvanom vodom, uklonite šiljke sa listova i isecite listove na sitne komadiće. Istrljajte i iscedite sok kroz duplu gazu ili kroz sokovnik.
Akademik Filatov preporučivao je oprane listove ne seći odmah, nego ostaviti na tanjir i držati u frižideru 10-12 dana. U ovim uslovima u čelijama aloe formiraju se supstance poznate kao „biogeni stimulatori“, koje „bude“ aktivnost čelija aloe. Nakon toga, listove ponovo operite i sledite gore navedeni postupak. Od takvih listova možete pripremiti biostimulativni sok aloe.
I na kraju, treba da znate da je sok aloe kontraindikovan kod akutnih bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, poslednjeg trimestra trudnoće, kod upalnih procesa ženskih polnih organa, kod bolesti kardiovaskularnog sistema u fazi dekompenzacije, tuberkuloze i hemoroida.
Izvor: http://uspesnazena.com/
About author: Biljna medicina
Cress arugula peanut tigernut wattle seed kombu parsnip. Lotus root mung bean arugula tigernut horseradish endive yarrow gourd. Radicchio cress avocado garlic quandong collard greens.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Pokreće Blogger.
Menu :
0 komentari: