KADA OVO SAZNATE O KEČAPU NEĆETE GA VIŠE JESTI!
Za većinu ljudi, kečap je sastavni dodatak sendviča, hamburgera, pomfrita i ostale brze hrane. No, jeste li znali da je kečap zapravo pun šećera, čak i više nego što mislite.
Jedna porcija kečapa sadrži čak četiri grama šećera, dok malo pakiranje kečapa koje se služi u restoranima brze hrane sadrži više od dva grama.
Preporučeni dnevni doza unos šećera je oko 10 % ukupne količine hrane, otprilike od 50 do 60 grama, piše “Dnevno.hr”, a u tu su količinu uključeni i šećeri iz slatkih namirnica, kao i voća.
About author: Biljna medicina
Cress arugula peanut tigernut wattle seed kombu parsnip. Lotus root mung bean arugula tigernut horseradish endive yarrow gourd. Radicchio cress avocado garlic quandong collard greens.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Pokreće Blogger.
Menu :
0 komentari: