Imate čestu aritmiju i probada vas bol u grudima? Ovo će vam pomoći




Imate srčane tegobe, probadanje, treperenje, preskakanje srca i to sve usled stresa. Međutim, nekada srčane mane ne možete kontrolisati lekovima, već morate posezati za alternativnom medicinom. Tim povodom, opatica Hildegard fon Bingen, koja je inače živela pre 800 godina, umrla je u 81. godini, a za života je donela dosta blagodeti. Jedna od njih je lek, na bazi peršuna bez korena. Delotvoran je za sva srčana oboljenja, a može se uspešno primeniti i kod angine pektoris.


Potrebno vam je samo 10 svežih stabljika peršuna (bez korena), 1 l domaćeg crnog/belog vina, 2 kašike vinskog sirćeta i 300g prirodnog meda.

PRIRPEMA
Stavite 10 svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta. Kuvajte 10 minuta na tihoj vatri, zatim dodajte 300 g pravog pčelinjeg meda i ostaviti da se lagano kuva još četiri minuta.

Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Vaša je odluka da li ćete med kuvati ili ne, jer nije neophodno.

Onda kada osetite srčane tegobe, uzmite jednu supenu kašiku ove smese, a u slučaju da ozbiljno patite od srčane aritmije i ostalih anomalija, ovaj prirodan lek treba da koristite svakog dana, duži vremenski period.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives