USPJEŠAN U PREKO 78% SLUČAJEVA: Ovo povrće je čudesan lijek za rak kože!



Fitohemikalija koja se nalazi u njemu se polazala veoma efikasnom u liječenju karcinoma kože.



Fitohemikalija poznata pod imenom BEC5 je ekstrakt patlidžana, koji je otkrio doktor Bil E. Čam, nakon što je čuo za lijek narodne medicine australijskih poljoprivrednika.

BEC5 se veže za receptore na površini ćelije raka. Nakon što ćelija “prevari” ekstrakt patlidžana, dolazi do njenog pucanja pa je tako ćelija raka uništena, a njen sadržaj reapsorbuje tijelo.

U liječenju preko 80.000 slučajeva raka kože, BEC5 je pokazao svoju djelotvornost. Rak je u svakom pojedinačnom slučaju otišao u remisiju i nije se vratio. Stanovnici Australije, zahvaljujući ovoj fitohemikaliji, liječe rak kože na ovaj način već decenijama. Naučnici ističu da BEC5 ubija ćelije raka, a ne šteti drugim zdravim ćelijama u ljudskom tijelu.

Još jedan česti oblik raka kože su rožnate ćelije karcinoma, taj rak uzrokuje gotovo dvije hiljade smrti godišnje. Ovo tkivo je u obliku bradavica i ima nepravilne ivice, ali ga je moguće liječiti ekstraktom patlidžana.

Ova materija iz patlidžana je pokazala uspješnost u preko 78 % slučajeva i to kad se nanosi osam nedjelja, a korišćena je i u obliku kreme tokom 25 godina za potrebe kliničkih istraživanja u Australiji i Velikoj Britaniji.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives