PIĆE koje uništava masnoću trbuha u samo 48h: svakako POKUŠAJTE! (RECEPT + SAVJETI)





Ovaj nevjerojatan recept će vam pomoći da poboljšate vaš metabolizam i izgubite težinu mnogo brže, to će očistiti vaše tijelo od svih štetnih toksina, i da – to će potaknuti vaše moždane funkcije.

Mnogi ljudi diljem svijeta su pokušali ovaj recept i oni također sami rekli da je nevjerojatan recept poboljšao vid, sluh i pamćenje. Pa, to znači da bi definitivno trebali probati ovaj zadivljujući recept.

Najbolja stvar o ovom domaće receptu je da je potrebno 3 jednostavna sastojke: hrena, limun i med! Da, to je to!

Trebat će vam sljedeće sastojke:



125 grama hrena
3 limuna (prije nego što ih koristiti, morate ih staviti u posudu napunjenu vodom i 1 žašike octa 10 minuta – oprati pesticide)
3 kašike meda
Upute:

Stavite hren u blender i dobro pomiješate. Zatim izrežite limun na kriške (neoljušten), izvadite sjemenke limuna i dodajte ih u blender. Pomiješajte opet dok ne dobijete lijepu i homogenu smjesu.

Zatim dodajte 3 kašike meda i ponovno miješati sve. Napomena: provjerite da li zadržati ovu smjesu u staklenku i pohraniti u hladnjaku. Kako ga koristiti – morate piti 1 kašičice. te domaće smjese, 2 puta dnevno, tijekom 3 tjedna.

Dakle, ako želite ubrzati proces mršavljenja i mršaviti brže, onda je ovo piće je najbolji izbor za vas. Hvala za čitanje, i ne zaboravite podijeliti ovaj članak sa svojim prijateljima i obitelji.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives