OVO JE NAJMOĆNIJI ANTIBIOTIK IKADA I UBIJA SVE VIRUSE! NAPRAVITE GA SAMI UZ OVAJ RECEPT
Grip hara svuda, zaraza stvara velike probleme u funkcionisanju sistema, institucija i bolnica… Zašto se Vi ne biste zaštitili na vrijeme?
Sajt earthweareone.com tvrdi da su ga još stari Evropljani koristili kako bi se zaštitili od svih mogućih zaraza i bolesti.
Prema pisanju tog portala, recept je pomogao milionima ljudi da se otarase velikog broja hroničnih bolesti, bakterijskih infekcija, a tvrde da savršeno liječi i kandidu.
Zatim, efikasno čisti organizam od toksina, ubija štetne bakterije, djeluje protiv gljivica i virusa i podstiče cirkulaciju u cijelom tijelu.
Potpuno je prirodan, a tajna njegove moći krije se u kombinaciji sastojaka s jakim antibiotskim dejstvom.
RECEPT:
Potrebno je:
700 ml organskog jabukovog sirćeta;
četvrtina šolje sitno isjeckanog bijelog luka;
četvrtina šolje sitno isjeckanog crnog luka;
2 svježe ljute paprike (najljuće koje možete da nađete);
četvrtina šolje izrendanog svježeg đumbira;
2 supene kašike izrendanog svježeg korijena rena;
2 supene kašike kurkume u prahu
Priprema:
Izmješajte u zdjeli sve sastojke osim sirćeta, a zatim ih prebacite u jednu veću staklenu teglu. Naspite sirće, promućkajte, dobro zatvorite i ostavite da stoji na tamnom mjestu 14 dana. Nakon ovog perioda otvorite teglu, promješajte i izgnječite sastojke, a zatim procjedite kroz gazu. Dobro iscjedite tako da sav sok izađe, a ostatak suve materije možete koristiti za kuvanje ako hoćete.
Način upotrebe:
Najbolje je početi sa jednom kafenom kašičicom dnevno, a za podizanje imuniteta dovoljno je da uzimati jednu supenu kašiku dnevno. Ako se borite sa ozbiljnijom bolešću, dozvoljeno je i do 6 supenih kašika dnevno.
* Napitak je veoma jak i ljut, zato nemojte da ga pijete na prazan stomak.
* Čuvajte ga u frižideru.
Izvor: DnevniMagazin.com / dnevno.rs
About author: Biljna medicina
Cress arugula peanut tigernut wattle seed kombu parsnip. Lotus root mung bean arugula tigernut horseradish endive yarrow gourd. Radicchio cress avocado garlic quandong collard greens.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Pokreće Blogger.
Menu :
0 komentari: