Ovo je recept koji je RAZLJUTIO farmaceutsku industriju!





Kombinacija ove dvije namirnice može pomoći u spriječavanju nastanka raka, pomažu pri jačanju dišnog sustava, smanjuju kolesterol i jačaju srce.

Farmaceutska industrija se pokazala više interesiranom za profit nego za riješavanje raznih bolesti. I dok su pravi prirodni lijekovi dostupni svima, za njih nitko ne čuje jer su farmaceutske tvrtke zainteresirane samo novac. No, prirodne kombinacije poput ove u nastavku uistinu mogu pomoći.


Ljudi od davnina koriste med i cimet. Ove ljekovite i prirodne namirnice imaju ljekovita svojstva koja se koriste već tisućama godina. Kombinacija ove dvije namirnice može pomoći u spriječavanju nastanka raka, pomažu pri jačanju dišnog sustava, smanjuju kolesterol i jačaju srce.  

Infekcije mokraćnog sustava

Pomiješajte 2 čajne žlice cimeta i žlicu meda u čaši mlake vode. Ova kombinacija pomaže da se uništi sve bakterije koje žive u mjehuru.

 
Bolesti srca

Pomiješajte ½ žličice cimeta sa žličicom meda i konzumirajte smjesu svakog jutra dok ne osjetite poboljšanje. Ova kombinacija pomaže u spriječavanju srčanih udara, smanjuje kolesterol i pomaže u jačanju srca.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives