ZABLISTAJTE NA PLAŽI: Ovi prirodni sastojci dokazano djeluju protiv celulita!

wikipedia.org/pixabay.com

Za ovaj piling potrebna su vam samo tri sastojka.

Celulit je jedan od najvećih ženskih neprijatelja, a ima ga gotovo svaka žena na svijetu. Tvrdokorne, izrazito uočljive nakupine celulita upozoravaju da ste zapustili svoje tijelo, previše sjedite, loše se hranite ili imate neke druge nezdrave navike.

Dolaskom lijepoga vremena i spremanjem debelih slojeva odjeće u ormar, problem celulita postaje sve veći. Do dolaska na plažu želimo ga učiniti što manje vidljivim, stoga je najbolje da već danas započnete borbu protiv mrske narančine kore.

Uz vježbanje i ispijanje većih količina vode, svakako vam je potreban kvalitetan piling koji će pokrenuti cirkulaciju i neželjene “rupice” učiniti manje vidljivima na vašoj stražnjici i bedrima, a vrlo jednostavnu verziju možete napraviti sami u svome domu.

Za ovaj piling potrebna su vam samo tri sastojka – mljevena kava, sitna morska sol i kokosovo ulje.

POSTUPAK:

U šalicu mlljevene kave dodajte 6 žličica otopljenog kokosova ulja i 3 žličice sol pa sve sastojke dobro izmiješajte.

PRIMJENA:

Prije tuširanja četkom od prirodnih vlakana ‘na suho’ istrljajte područja zahvaćena celulitom kako biste pokrenuli cirkulaciju i pripremili kožu da upije sastojke pilinga.

Tijekom tuširanja na vlažnu kožu kružnim pokretima umasirajte piling. Što duže masirate, rezultati će biti bolji: kofein iz kave pokrenut će cirkulaciju i znatno zategnuti kožu, zrnca soli odradit će intezivan piling, a kokosovo ulje će je nahraniti i omekšati.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives