NARODNI LIJEK ZA RAK I LEUKEMIJU…




Ovaj narodni lijek za rak i leukemiju veoma je lak i jednostavan za pripremu. Neće vam oduzeti mnogo vremena, ali će vam i te kako pomoći. Ljudi koji su koristili ovaj lijek, kažu da im je nakon dužeg vremena korišćenja pomogao.



Blagotvorni sastav ovog lijeka bori se protiv ćelija raka i poboljšava stanje čitavog organizma.

Probajte ga i vi, neće vam škoditi jer nema neželjena dejstva. Jedino što može da se desi je da vam ovaj lijek za rak i leukemiju zaista bude od koristi.

Recept za narodni lijek za rak i leukemiju

Ono što vam je potrebno za ovaj lijek je šaka organske pšenice. U plastičnu posudu posadite organsku pšenicu, i kad ozeleni nakon 7-8 dana, požanjite je. Požnjevenu pšenicu ubacite u blender, dodajte 2 čaše vode i nekoliko kockica leda. Dobro umutite u blenderu tokom nekoliko minuta.

Kašu koju dobijete procedite kroz gazu, jer se u toj kaši nalazi celuloza, a ljudski organizam celulozu ne može da svari, samo životinjski. Procijeđeni zeleni sok od pšenice pijte svakog dana. Možete ga doliti u sok, ili dodati u neko drugo razno voće (banana, jabuka, mango itd), kako biste prikrili loš ukus soka.

Ali, postoji i druga, mnogi kažu, bolja metoda. Dobijeni sok izlijte u posudu ili kesu za led, zaledite u frizu, i svakoga dana ubacite po kockicu u svjež voćni sok, u čaj ili mednu vodu (po ukusu). Nekim osobama ukus ove zelene kockice ne smeta, tako da je mogu dodati i u čašu obične vode.



lijekizprirode.com

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives