Mnogi ne znaju koliko je jednostavno napraviti lijek za povećanu prostatu, dijabetes i gastritis! (RECEPT)



Bundeva je izuzetno korisna namirnica za naše zdravlje ali i njena unutrašnjost je itekako vrijedna spomena. Sjemenke bundeve su posebno bogate brojnim hranjivim tvarima, a jedan od najvažnijih je cucurbitacin.



Ovaj sastojak iz sjemenki pomaže u sprječavanju rasta prostate. Pokušajte uključiti više sjemenki bundeve u svakodnevnnu prehranu i riješit ćete problem! Pojedite otprilike kašiku sjemenki bundeve svaki dan, bez soli.

U nastavku ćemo vam otkriti recept za izuzetno hranjiv napitak koji će vam pomoći da liječite upalu prostate, visok holesterol igastritis! To je prava prirodna infuzija napravljena sa sjemenkama bundeve!

Potrebni sastojci:

1 šaka svježih sjemenki bundeve
1 šolja vode
Ove čudesne sjemenke mogu pomoći na 2 načina: U izobilju sadrže tvar koja sprečava upalu, te s druge strane, imaju diuretski učinak, što znači da će vam pomoći da uklonite sve toksične stvari bez puno truda.

Samo sameljite šaku svježih sjemenki bundeve i zagrijte jednu šolju vode. Kada voda počne ključati, maknuti sa vatre i dodati sjemnke. Ostavite da odstoji 10 do 15 minuta, pa procijedite. Pijte ovu infuziju svaki dan. Uskoro ćete primijetiti veliki napredak.



lijekizprirode.com

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives