Hrskavica i tetive u mom lijevom koljenu su bili u potpunosti oštećene! OVAJ LIJEK OBNOVIO IH JE ZA 7 DANA! (RECEPT)Bolovi u kostima i zglobovima mogu biti nesnošljivi. Uslijed mnogih faktora, naše kosti postaju krhkije. Zbog svega toga, trebali biste jesti zdravu hranu, tačnije unositi što više kalcijuma. Kalcijum se nalazi u mliječnim proizvodima i zato ih što više konzumirajte.Bez obzira na uzrok, bolove u kostima i zglobovima možete otkloniti ovim lijekom. U sastav ovog preparata ulazi bademovo mlijeko koje je inače bogato omega-3 masnim kiselinama, vitaminima (najviše A i C, A vitamin je također dobar za vid).
Banana je bogata vitaminima B kompleksa, vlaknima, mineralima, a sadrži dosta kalijuma koji je dobar za rad srca.


Potrebni sastojci:

– 200 ml bademovog mlijeka
– 140 g papaje
– 1 Banana
– Med

Priprema i način korištenja:

Priprema je vrlo jednostavna, potrebno je da ogulite bananu i papaju i isjeckate na male komadiće. Obratite pažnju da ne budu puno zrele. Stavite ih u blender i dodajte bademovo mlijeko i med. Stavite 1 ili dvije kašike meda.

Ovaj preparat je veoma dobar za vaše zdravlje i ojačat će vas i spriječiti mnoge bolesti. Oslobodit će vas bolova u kostima i zglobovima, a potrebno je da ovaj napitak pijete 3 puta sedmično uz doručak. Nakon nekoliko dana ćete primjetiti poboljšanje.

Izvor: megagiga

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives