Dokazano je da ova biljka za samo 15 dana liječi sve tipove tumora!Sastojak iz plodova ove biljke ubija ćelije tumora, preusmjerava krvotok od zaraženog tkiva i podstiče imuni sastav organizma na aktivno razlaganje ostataka tumora.Biljka Blushwood (Hylandia dockrillii), je novo otkriće naučnika koji polažu velike nade u to da bi mogla efikasno da liječi tumor!

Ova biljka raste samo u Australiji, i to u području kišnih šuma. Naučnici su proteklih osam godina ispitivali njena svojstva i došli do nevjerovatnih otkrića!

Naime, od 300 životinja kojima su vještački izazvani tumori i melanomi (ispitivanja su se vršila na psima, mačkama, konjima i tasmanijskim đavolima), ekstrakt plodova ove biljke uspio je da u 75 odsto slučajeva izliječi bolest, pri čemu više nikada nije došlo do recidiva.

Sastojak iz plodova ove biljke ubija ćelije tumora, preusmjerava krvotok od zaraženog tkiva i podstiče imuni sastav organizma na aktivno razlaganje ostataka tumora.

Prema tvrdnjama istraživača, korištenje ove biljke nema nikakve nuspojave, a prvo poziivno dejstvo se dešava već nakon pet minuta, dok u roku od 15 dana tumor jednostavno otpada sa kože!

Jedina loša stvar u vezi sa ovom biljkom je ta da izuzetno teško uspijeva na bilo kom području osim u Australiji, tačnije sjevernom Kvinslendu.lijekizprirode.com

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives