UNIŠTAVA 90% SLUČAJEVA RAKA DEBELOG CRIJEVA U SAMO 48 SATI! (IMA GA NA “IZVOLITE”)

r-1Jeste li znali da je rak debelog crijeva jedan je od najčešćih vrsta raka, kod oba spola? Da, i to je stvarno šokantno, jer je to strašna bolest koja uzima milione života širom svijeta!

Ali, ostat ćete šokirani kada saznate da je grupa istraživača otkrila da ovaj moćan sastojak može ubiti 93% stanica raka debelog crijeva – u samo dva dana! Da, znamo – to je stvarno nevjerojatno! A ime ove čudesne tekućine kokosovo ulje!

Nedavna studija provedena od strane grupe istraživača na Adelaide Sveučilišta u Australiji, otkrila je da laurinska kiselina eliminiše gotovo 93% stanice raka debelog crijeva samo nakon 2 dana liječenja. Kokosovo ulje je puno laurinske kiseline – to je gotovo polovica sadržaja kokosovog ulja.Dakle, ovim postupkom, laurinska kiselina smanjuje razinu glutationa u stanicama karcinoma vrlo učinkovito. Glutation u stanicama karcinoma koristi se kako bi ih zaštitio od oksidativnog stresa.Kokosovo ulje je poznato po svojim ljekovitim svojstvima i koristi se od strane mnogih ljudi u svijetu već dugi niz godina. Različite studije su otkrile da je kokosovo ulje vrlo učinkovito u uklanjanju bakterija, raznih bolesti, parazita, gljivica i štetnih mikroorganizama.

Također, kokosovo ulje je vrlo korisno u promicanju dobre probave, pomaže zdravlju jetre, poboljšava zdravlje kože, smanjuje upalu i ubrzava zacjeljivanje rana.

Kokosovo ulje je jedinstveno kada je u pitanju prisutnosti laurinske kiseline. Stručnjaci kažu da je laurinska kiselina specifična vrsta triglicerida koju je vrlo teško pronaći u drugim namirnicama.

Sve ove znanstvene studije ne znače da je kokosovo ulje prirodni lijek za rak, ali to je podsjetnik za sve naučnike u svijetu, koji rade u ovom području, da je Majka Priroda je dala mnoge načine i sredstva za borbu protiv bolesti. A mi svi bi trebali više ulagati u medicinska istraživanja tih prirodnih lijekova.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives