Sok koji diže iz mrtvih: Decenijama je hit u svetu, a pravi se za par minuta






Već decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima koji se bore sa karcinomom, jer vraća energiju, diže imunitet i poboljšava krvnu sliku. Pravi se veoma jednostavno a jedina mana mu je što nije baš preterano ukusan. Ali rezultati su toliko dobri da vredi svakog gutljaja!

Reč je o soku od cvekle i šargarepe, a ako vam je muka pri samoj pomisli na kombinaciju ove dve namirnice u tečnom stanju, niste jedini. Naime, već decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima koji idu na hemoterapiju, jer se savršeno bori protiv svih posledica ovog vida lečenja karcinoma. Iako svi kažu da je groznog ukusa, niko nije prestao da ga pije jer su rezultati fantastični.

Zato kažu da bukvalno diže iz mrtvih – i nije namenjen samo onima koji imaju zdravstvenih problema!

Ukoliko se osećate premoreno, nemate energije i depresivni ste, možda je baš ovaj bućkuriš ono što vam je potrebno. Sprema se veoma jednostavno.

Potrebno je:

– 1 kg cvekle
– 1 limun
– 1/2 kilograma šargarepe
– 3 pomorandže
– 3 jabuke
– 1 kilogram meda


 


Priprema:

Sve sastojke jednostavno očistite i ubacite u blender. Dobićete sok crvenkaste boje, koji zatim možete da raspodelite po flašama (ili teglama, jer bi idealno bilo da ne stoji u plastici) i da čuvate u frižideru. Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutru, na prazan stomak, i to svega pola čaše.

Ukoliko budete pili ovaj sok svakodnevno, već za desetak dana ćete osetiti neverovatnu promenu po pitanju energije, ali i raspoloženja. Zapušite nos i – živeli!

(24sata)

1 komentar:

  1. Stavimo u blender i dobijemo kasu.. I onda to cijedimo, ili???

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives