NEVJEROVATNA MASKA KOJA UKLANJA OŽILJKE,AKNE I BORE SA PRVOM UPOTREBOM!!





Svi želimo da izgledamo mladi i lijepi zauvijek i spremni smo ići do krajnjih granica kako bi to postigli.

Trošimo tisuće na skupe kreme, maske i druge proizvoda za njegu kože, na skupe kozmetičke tretmane samo da se očuvamo mladenački izgled koji svi toliko želimo. Međutim, starenje je prirodni proces koji se ne može izbjeći.Sve nas čeka starost na kraju, ali je možemo barem odgoditi.Moguće je?

Mi smo tu da sa vama podijelimo nevjerovatnu tajnu koja će obnoviti mladalačku kožu i ponovo je učiniti glatkom i sjajnom. Tajnau ćemo dijeliti direktno iz arhive majke prirode i pomoći će vam eliminirati mrlje, ožiljke, mitesere i bore bez trošenja tisuća na skupe proizvode za njegu kože.

Možete učiniti sve ove kod kuće, možete li vjerovati?


Evo što trebate:

1 kašičica meda
½ kašičice muškatnog oraščića
1 kašičica soka od limuna
½ kašičice cimet u prahu

Pomiješajte sve sastojke. Ako imate osjetljivu kožu, dodajte malo meda.Nanesite mješavinu na lice, izbjegavajući oči i usta i ostavite da se osuši oko 10 minuta.

Isperite lice sa toplom vodom i primijeniti uobičajene hidratantne kreme. U početku, kada se primjenjuju možete osjetiti blago peckanje, ali to je normalno.

Med se koristi za kozmetičke svrhe od antičkih vremena, ali možete ga zamijeniti sa bijelom glinom ili dodajte još malo vode da dobijete odgovarajuću strukturu.

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives