Jedna čaša ovog napitka čisti arterije: Super lijek narodne Njemačke medicine

napitak-dnevne





Zdravstvene dobrobiti

Regulacija povećanog nivoa masti u krvi
Prevencija i lečenje začepljenja arterija.
Prevencija i lečenje infekcija i prehlade.
Prirodno osnaživanje imunološkog sistema.
Prirodno čišćenje jetre.
Sprečavanje umora.

Prevencija slobodnih radikala u telu koje uzrokuju najteže bolesti i mnoga druga stanja povezana s bolestima srca i krvnog sistema

4 limuna s korom (ne moramo napominjati da pokušate pronaći organski uzgojene limune)
4 velike cijele glave češnjaka
1 mali korijena đumbira (oko 3-4 cm)
2 litre čiste vode

Detaljna uputstva za pripremu ovog prirodnog leka

Oprati limune i iseći ih na komade . Oguliti beli luk i obraditi ga s limunom i đumbirom u blenderu . Dodati izmiksanu smesu u metalni lonac . Dodati 2 litre vode i zagrejati sve zajedno dok skoro ne proključa . Odmah isključiti toplote pre nego mešavina provri i pustiti da se sve ohladi . Procediti kroz srednje cedilo i ispuniti u staklene boce .

Piti jednu čašu svaki dan , najmanje 2 sata pre obroka ili na prazan želudac .

Kura lečenja traje 3 nedelje , uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše , nakon čega treba napraviti pauzu od jedne nedelje . Nakon pauze možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu .

Ukoliko vam ukus ne odgovara , možete dodati malo meda po ukusu . Nakon 3 nedelje korišćenja trebalo bi da osetite značajnu regeneraciju tela .

Napitak je , osim već navedenih blagodati , posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u telu , koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih sudova .

Kombinacija limuna , vode i kuvanja neutralisati će miris belog luka , pa ne morate brinuti za zadah . Pre svakog konzumiranja protresite bocu sa ovim domaćim lekom , kako bi se talog limuna i belog luka na dnu pomešao sa sokom .


 


Oni koji su probali , kažu da je napitak odličan i za starije osobe , da im vraća energiju i snagu i tako ih podmlađuje , jer nakon nekoliko nedelja poboljšava njihovu cirkulaciju .

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives