FOTOGRAFIJA JE DOKAZ DA GMO UBIJA! Ako jedete GMO najvjerojatnije ćete oboljeti od raka između 35. i 40. godine!

http://worldnewsdailyreport.com







GMO je svuda oko nas, ali ako pažljivo gledamo i biramo izbjeći ćemo ga.

Iako pojedini stručnjaci uporno tvrde da genetski modificirana hrana nije štetna, istraživanja potvrđuju da ona izaziva mnoge smrtonosne bolesti kod životinja.

Francuski znanstvenici gotovo su dvije godine provodili pokuse na životinjama i GMO kukuruzu i utvrdili  da konzumiranje genetički modificiranog kukuruza američke tvrtke Monsanto može izazvati tumore i skratiti životni vijek.

“Oko 93 posto tumora kod ženki pojavilo se u drugoj godini života. Kod čovjeka bi to bilo između 35. i 40. godine”,  izjavio je direktor Centra za istraživanje genetičkog inženjerstva Joel Spiroux.


Doduše, ovo je istraživanje rađeno na štakorima, a ne na ljudima. O utjecaju GMO hrane na ljude uvijek se šutjelo, a razlog toga vjerojatno je u tome što se ovaj oblik uzgoja hrane smatra kao temeljna budućnost poljoprivrede.

U madridskoj bolnici “Carlos III” početkom ove godine konačno su potvrdili su prvi slučaj smrti uzrokovan genetski modificiranom hranom. Naime,  31-godošnji Juan Pedro Ramos primljen je u bolnicu nakon neobjašnjive alergijske reakcije.  Ramos je radio kao činovnik u jednom skladištu trenutku te je nakon jednog ručka počeo osjećati simptome bolesti: svrbež popraćen osipom,  oticanje grla i povećani krvni pritisak.

Mladi je čovjek odmah prevezen u bolnicu, no liječnici nisu mogli otkriti uzrok njegove alergijske reakcije.

Ramos je preminuo samo sat vremena nakon što je primljen u bolnicu.

Liječnicima je trebalo mnogo vremena da otkriju zbog čega je ovaj mladi čovjek preminuo od simptoma alergijske reakcije koja je karakteristična za moresku hrana, a toga je dana jeo sendvič sa šunkom, zelenom salatom i rajčicom te dijetalnu kolu.

“Učinili smo mnogo analiza i došli do zaključka da je rajčica sadržavala alergene koji su ubili gospodina Ramosa“, izjavio je jedan od liječnika.

Španjolski ministar zdravstva nakon ovoga slučaja zatražio je da se rajčica uvezena iz Portugala, od koje je Ramos preminuo, ukloni iz svih trgovina iz sigurosnih razloga.

Stoga pazite što kupujete jer većina hrane danas sadrži mnogobrojne alergene i pesticide. Iako je slučaj alergijske reakcije i smrt mladića u Španjolskoj bio rijetka i neviđena pojava, genetski modificirana hrana sadrži brojne kancerogene spojeve koji utječu na naše zdravlje dugoročno.



0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives